Archívum 2014

Rendkívüli közgyűlés 2014. június 20-án 10:00 kor

Rendkívüli közgyűlés 2014. június 20-án 10:00 kor

A 2014. február 26-án tartott közgyűlésünkön elfogadott Alapszabály pontosítását kell elvégeznünk. Emiatt 2014. június 20-án 10 órára rendkívüli közgyűlést hirdetek meg a 9027 Győr, Laktanya utca 1., laktanya, művelődési otthonban. A rendkívüli közgyűlés szavazatképességéhez a tagok több mint felének jelen kell lenni.

A rendkívüli közgyűlés egyetlen napirendi pontja:

A bíróság által javasolt változtatások elfogadása az egyesület alapszabályában.

Rövid kerékpártúra a Szigetközben

Rövid kerékpártúra a Szigetközben

Egy rövid kerékpártúrát szervezünk 2014. április 26-án a Szigetközben, nem csak az egyesület tagjai, hanem minden érdeklődő számára.

Kerékpártúrák 2014. év

Kerékpártúrák 2014. év

A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége Amatőr Síbajnokságot szervez Eplényben. A verseny célja az  amatőr sísportág bajnoki cím eldöntése (megszerzése).

A versenykiírás oldalunkon is megtekinthető!

Nordic walking és Hajtány túra Ausztriában

Nordic walking és Hajtány túra Ausztriában

Oberpullendorf /Felsőpulya/–Neckenmarkt /Kékfrankos országa/ -ig

Ha szeretnél kilépni a hétköznapok egyhangúságából és egy igazi élmény részese szeretnél lenni, akkor eszedbe ne jusson kihagyni ezt a túrát, amit most ajánlok.

Nordic walking-osok bottal, a kísérők bot nélkül

Időpont: 2014. április 27. /vasárnap/

Összetett Nemzeti Gyorspont Kupa

Összetett Nemzeti Gyorspont Kupa

Az Alpokalja Sportegyesület és a Para-Gun Sportvállalkozás közösen megalapította és elindítja a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség verseny rendszerében, gyorspont szakágban a háromfordulós „Összetett Nemzeti Gyorspont Kupa” elnevezésű verseny sorozatot.

A három fordulós verseny lehetőséget ad arra, hogy a versenyzők négy versenyszámban elért eredményeik alapján egy összetett pontszám után kerüljenek értékelésre. 

Tisztújító és Éves rendes közgyűlés

Tisztújító és Éves rendes közgyűlés

A Honvéd Arrabona Sportegyesület 2014. február 26-án, szerdán 16.00 órára hívja össze 2014. évi rendes közgyűlését a Béri Balog Ádám Honvédszálló „A” szárny földszinti termébe, 9025 Győr, Bercsényi-liget 99-101.