Nordic walking és Hajtány túra Ausztriában

Oberpullendorf /Felsőpulya/–Neckenmarkt /Kékfrankos országa/ -ig

Ha szeretnél kilépni a hétköznapok egyhangúságából és egy igazi élmény részese szeretnél lenni, akkor eszedbe ne jusson kihagyni ezt a túrát, amit most ajánlok.

Nordic walking-osok bottal, a kísérők bot nélkül

Időpont: 2014. április 27. /vasárnap/

Utazás: Busszal, az utazás időtartama kb. 1-1,5 óra

Indulás: április 27-én reggel 8 órakor a 2-es posta elől (a győri városháza mögötti parkoló)

Útvonal hossza: nordic walking túra kb.8-10 km, hajtány túra: hajtánnyal:23 km

Program: Gyalogtúra a hajtányozás előtt, utána a hajtányozás megfűszerezve kulturális programokkal. Az állomásokon nagyon sok látnivaló lesz!

A túra főbb nevezetességei: Lánzséri várrom /védvár/, Stoob hegyi templom, Lackenbachi kastély múzeum, Radingbon Liszt Ferenc szülőháza.

 Kb. 17:30 órakor indulnánk hazafelé.

A kirándulás időtartama egész napos, ezért mindenki hozzon magával elemózsiát és frissítőt.

Hazaérkezés: 19-20 óra körül

Költségek: az előre kalkulált költségek Kb. 9-11 ezer forint körül lesznek, ami magába foglalja, mind az útiköltséget, a hajtányozás költségét, /20-21 euró/fő/, mind a részvételi költséget, plusz egy kis borkóstolást útközben. A pontos költségekről, még írok, lényeg, hogy nagyon előre kell megrendelni a hajtányokat, ezért a befizetés dátuma is korán lesz. /kb. márc. vége ápr. eleje. Tervezzétek be, s időben jelentkezzetek! Ha valaki időközben lemondaná, miután befizette a költséget, az szerezzen maga helyett valakit, mert nem tudom visszafizetni a foglalások miatt a pénzt.

Költőpénzt mindenki hozzon magával, kb.10-15 eurót./esetleges múzeumi belépő, souvenir, stb./

A kiránduláson való részvételeteket, kérlek, jelezzétek, minél előbb, mert a hajtányok lefoglalását időben kell jeleznem. A busz 50 fő befogadására alkalmas, s csak azok jelentkezését fogadom el, akik a részvételi költséget előre befizetik!

Info: Molnár Z. Csabáné Edit T.06/30 9 165-175
nordic walking tréner